Menü Bezárás

Pszichoterápia konzultáció

Pszichoterápia célja, hogy a pszichés problémákkal küszködő emberek segítséget kapjanak. A kezelő terapeuta célja, hogy a kliens gyógyuljon. Tudományosan kidolgozott módszer szerint jár el, módszereit szakmai tudásából és tapasztalatából meríti. A pszichoterápia egyik jellegzetessége, hogy megismételhető törvényszerűségekre épül. Ezért csak azt tekinti ténynek, ami megfigyelhető, irányítható, objektív körülmények között megismerhető. Sikere ellenőrizhető.

Miért hatékony a pszichoterápia?
Minden terápiás irányzatnak meg van a saját hatásmechanizmusa. Miközben nagyon fontos, hogy valamennyien tisztába legyünk azzal, hogy a változásért mindenkinek önmagának kell tennie. A terapeuta nem megoldást ad, hanem terelgeti kliensét, hogy ő maga jusson el saját útján a megoldás felé. Ehhez azonban bátorságra, elköteleződésre és felelősségvállalásra van szükség. Valamint arra, hogy készek legyünk feláldozni eddigi gondolkodásunkat és viselkedési mintáinkat. Az is lehet, hogy bizonyos dolgokat el kell engedni a változásért cserében. Viszont a befektetett munka hosszútávon megtérül.
A pszichoterápia eredményei lehetnek:
-hatékonyabb kommunikáció és problémamegoldás
-mélyebb érzelmi élet
-izoláltság érzésének csökkenése
-működőképes emberi kapcsolatok
-önbizalom növekedése
-értelemmel telibb életvitel
-nagyobb saját érzelmi mozgástér
-teljesebb belső szabadság

Kinek ajánlott?
Az egyéni és csoportos ellátást azoknak ajánlom, akik nem a mások hibáztatását keresik, nem a saját leértékelésüket élik meg az élet realitásában, hanem a lehetőségeket látják a fejlődésre, a változásra.

IDŐPONTFOGLALÁS, INFORMÁCIÓ

Kérdéseivel és konzultáció időpontjának egyeztetésével kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +36 70 456 5315-ös telefonszámon vagy a mentorhaz@mentorallas.hu e-mail címen.

>>> Aktuális áraink