Menü Bezárás

Zeneterápia

A felnőtt zeneterápiás foglalkozásokon bármilyen spontán zenei élménynek fontos szerepe lehet, ezért türelemmel, humorérzékkel megtanulunk önmagunkra figyelni, megértéssel kezelni a hibákat, elakadásokat, fejleszteni, csalogatni rejtett képességeinket. A zeneterapeuta közreműködésével felkutatjuk azokat a hangokat, hangszeres kifejezésmódokat, melyek aktuálisan rezonálnak érzéseinkre, segítenek kifejezni azokat, és mások számára is érthetővé tenni. A foglalkozások oldott légkörében nő az önbizalom, a zenei játékok jót tesznek a testnek, mozgásra késztetnek, egyszerűen és könnyedén jó közérzetet teremtenek.

A zeneterápia egészségügyi kutatásokon alapuló terápiás módszer, melynek eszköze a hangok világa. A zene gyógyító erejének alkalmazására képzett, okleveles terapeuta akár 80-100 éves korig is képes kapcsolatot teremteni klienseivel, együtt dolgozik a depresszióval küzdők, vagy traumát átélt emberekkel, átsegít az életkori kríziseken, hatékonyan reflektál az időskori problémákra.
Foglalkozásainkat egyéni és csoportos formában is megvalósítjuk.

IDŐPONTFOGLALÁS, INFORMÁCIÓ

Kérdéseivel és konzultáció időpontjának egyeztetésével kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +36 70 456 5315-ös telefonszámon vagy a mentorhaz@mentorallas.hu e-mail címen.

>>> Aktuális áraink