Menü Bezárás

A gyógymasszázs egy személyre szabott kezelés mely a mechanoterápia része, a szövetek kézzel történő átdolgozása, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikális gyógyhatás. A terápia során a képzett Gyógymasszőr olyan masszázstechnikát (simítást, dörzsölést, lazítást) alkalmaz, amelyek elősegítik az ízületek regenerációját, el lazítja a merev és letapadt izmokat és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítja a fájdalmat is.
Az egész szervezetre jótékony hatással van, rendszeres kezelés esetén megszűnhetnek krónikus ízületi és belgyógyászati problémák, de az általános közérzetet is jobbá teszi.
Masszázzsal kezelhetünk hétköznapi életből fakadó izomfájdalmakat, melynek oka lehet a helytelen testtartás, ülőmunka, egyoldalú monoton munkavégzés, aszimmetrikus sport, veleszületett vagy szerzett betegség. Másik tipikus alkalmazási terület a balesetek, sérülések utáni rehabilitáció. A legyengült izmok, a korlátozott mozgással bíró ízületek gondozása nagyban hozzájárulhat a teljes felépüléshez, segíti a gyógyulást.

IDŐPONTFOGLALÁS, INFORMÁCIÓ

Kérdéseivel és konzultáció időpontjának egyeztetésével kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +36 70 456 5315-ös telefonszámon vagy a mentorhaz@mentorallas.hu e-mail címen.

>>> Aktuális áraink