Menü Bezárás

A pályaorientációs tanácsadás egy olyan segítő folyamat, amelyben a tanácsadó az egyént egy meghatározott cél elérése érdekében támogatja, végig kíséri az úton. A résztvevő képes lesz felelős döntést hozni jövőjét illetően.
Résztvevőnk a személyiségének, képességének, érdeklődésének és nem utolsó sorban a munkaerő-piaci keresletnek megfelelő tervet tudjon készíteni és megvalósítani.
A megfelelő pálya kiválasztása, a döntések előkészítéséhez pedig segítségadás. A munkaerőpiacra való belépés támogatása.

A tanácsadás célja:
• A hatékonyabb álláskeresés elősegítése
• Az egyén objektív önértékelésének kialakítása, különös tekintettel a pillanatnyi munkaerőpiaci igényekre – tudatos felkészülés a felvételi találkozókra
• A munkavállalásra motivált ügyfelek esélyeinek növelése készségfejlesztéssel, gyakorlati-technikai tanácsadással, perspektívák, pozitív jövőkép kialakítása.
• Egy új szakma elsajátítási lehetőségének a kidolgozása

A tanácsadás praktikus ismereteket nyújt a munkavállalással, ügyintézéssel, munkavállalói magatartással kapcsolatosan is. Önéletrajz, kísérőlevél készítése, állásinterjúra felkészítés. Munkahely keresési platformok megismerése. Hálózatépítés, személyes hálózat feltérképezése a munkakeresésben, vállalkozói tevékenység indításában segítségadás.
A tanácsadás formája: csoportos és / vagy egyéni.

A tanácsadás módja: szóbeli elbeszélgetés, tesztlapok kitöltése, Mired rendszerben munkakészségek felmérése

IDŐPONTFOGLALÁS, INFORMÁCIÓ

Kérdéseivel és konzultáció időpontjának egyeztetésével kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +36 70 456 5315-ös telefonszámon vagy a mentorhaz@mentorallas.hu e-mail címen.

>>> Aktuális áraink